Skip to content

Blauw Wit: De Steunpilaar van Onze Club

Als sponsorcommissie zijn we trots om onze mooie club te ondersteunen en te helpen met het realiseren van nieuwe projecten, zoals het nog mooier  maken van de kantine. Daarbij hebben we altijd steun nodig, en onze supportersvereniging Blauw Wit staat daarbij voorop. Hun betrokkenheid en inzet voor onze club, zowel financieel als praktisch, zijn onmisbaar.

Afgelopen week hebben we als sponsorcommissie ook de Club van 100 onder de aandacht gebracht. Dit is een initiatief om geld op te halen voor het verbeteren van onze faciliteiten. In dit kader hebben we contact opgenomen met onze supportersvereniging Blauw Wit, en zij stonden meteen klaar om ons te helpen met een mooie bijdrage. Dankzij hun steun kunnen we onze plannen, zoals het nog mooier maken van de kantine, sneller uitvoeren.

Blauw Wit zet zich iedere zaterdag in voor de club door onder andere de verloting en het Rad van Avontuur te organiseren. En natuurlijk mag de altijd gezellige bingo niet vergeten worden! Maar hun inzet gaat verder dan deze evenementen. Voor veel activiteiten binnen de club springen zij in de bres, en vooral onze jeugd profiteert daarvan. Zo organiseren zij het jaarlijkse Kerstzaalvoetbaltoernooi en het Sinterklaasfeest voor de jongste leden.

Voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt, is lidmaatschap van Blauw Wit eigenlijk een “must”. Voor een kleine bijdrage per jaar word je al lid en draag je bij aan alle mooie dingen die zij mogelijk maken voor onze vereniging.

Wil je meer weten over de activiteiten van Blauw Wit? Op onze website, onder het kopje “Organisatie,” lees je alles over hun werk en hoe jij kunt bijdragen. We willen als sponsorcommissie, en ook namens het bestuur, Blauw Wit hartelijk danken voor hun steun en kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en mooie projecten!

Back To Top